Legehuse og legetårne – Find dit nye legehus og legetårn til børnene og haven

Legehuse og legetårne er gode til at sætte en god stemning blandt børnene. Husene er også gode til at få implementeret god aktivitet og grin mellem børnene i haven. Vi præsenterer herunder forskellige former for legehuse og legetårne til dine børn i haven.

Legehuse, legetårne og legepladser

Hvem har ikke som barn ønsket sig sit helt eget legeplads derhjemme i haven? Vi præsenterer indledningsvist legehuse og tårne i forskellige størrelser. Sidst i denne artikel er der også et link til endnu flere legehuse, legetårne samt legepladser. Legepladerne nedenfor er alle FSC-certificeret.

Legehuset legetårnet fra Jungle Gym – 1,87 m højt

Legehuset er produceret af Jungle Gym. Legehuset er et enkelt, flot og hyggeligt hus med flotte vinduer. Du får også en farvet trædør, med en kridttavle over døren, så man kan skrive og tegne og finde på sjove lege både inde og udenfor legehuset.  Dertil leveres huset med nedenstående fine tag, der giver et flot “look” og “autencitet”, som et “rigtigt” hus.

Klik, køb og læs mere her >>

.

Størrelse: Legehusets mål er 187 cm i højden x 182 cm dyb og 236 cm bred.

.

Klik, køb og læs mere her >>

.

.

 

Legehus og legetårn med terrasse fra PLUS i ubehandlet fyr- og grantræ, 1,9 m højt

Dette legehus og legetårn fra firmaet og producenten PLUS er fremstillet af ubehandlet fyr- eller grantræ. Legehuset leveres med terrasse og huset medfører uden tvivl masser af leg og sjov til jeres barn eller børn i haven. Klik, køb og læs mere om legehuset her >>

Da legehuset leveres ubehandlet, så kan du evt. male huset i den farve som I eller jeres børn foretrækker. Der er masser af uligheder for at installere gardiner indenfor i legehuset eller male. Du kan også bare installere legehuset direkte, men så kræves der en efterbehandling af træværket, så det bliver modstandsdygtigt til det danske vejr.

Suppler gerne legehuset med at  sætte børneborde og børnestole mm. ind i huset, så børnene kan lege.

Størrelse: Målene af dette legehus har en bredde på 2,15 m, en længde på 2,38 m og en højde på 1,9 m.

Huset har et kvadratmeterindhold på 5,11 m2.

Klik, køb og læs mere om legehuset her >>

Der medfølger en monteringsvejledning. Se en præsentation af huset og montering herunder:

.

Legehuset og legetårnet fra Iris i cedertræ fra AXI – 2,23 m højt

Legehuset og legetårnet benævnt Iris er endnu et hyggeligt og flot legehus fra Axi. Huset har skæve døre og vinduer, som kan åbnes, som anvist nedenfor. Skulle det begynde at regne, så er taget vandtæt, så inventar og ikke mindst børnene ikke bliver våde.

Klik, køb og læs mere her >>

Huset er produceret i cedertræ med en lille hyggelig terrasse med et stakit, og det hele er hævet fra jorden af, så huset ikke bliver så fugtigt fra den våde jord og græsplæne. Dertil leveres huset med en lille rutchebane.

Miljø: Legehuset og legetårnet er produceret i 100% FSC-cedertræ. FSC-mærkningen er din sikkerhed for, at planteliv og dyr bliver beskyttet. Cedertræet er asiatisk cedertræ leveret fra bæredygtige plantager, hvor det sikres at der plantes et nyt træ, når der fældes et træ.

Størrelse: Legehusets og legetårnet mål er 1,80 m x 2,77 cm i længde og bredde og 2,23 m i højden.

Tag: Taget er dækket af et lag vandbaseret fernis.

Materiale: Legehuset og legetårnet er produceret i stærkt og robust træ. Legehuset er konstrueret med 15 mm paneler af cedertræplanker, og disse paneler holdes på plads af et skelet på 38 mm træplanker. Denne konstruktion medfører at legehuset er stærkt. Cedertræ er kendt for at være modstanddygtigt mod svampe og insekter, men du bør nok efterbehandle træet fremover for at vedligeholde træværket, men spørg din lokale håndværker i byggemarkedet om råd.

Samle huset: Legehuset og legetårnet er klar til at kunne samles, så snart du modtager det. Alle paneler og planker er alle forborede og visse er malede, som anvist på fotoet, dertil følger vinduer og døre med. Så du skal udelukkende samle delene, og så er legehuset I klar. Det estimeres at tage ca. to timer at samle legehuset.

NB: Legetøjsforhandleren fortæller, at levering af legehuse og legetårne fra Axi kan tage længere tid sammenlignet med normale varer. Legehuset leveres til kantstenen, og det vil kræve, at du er hjemme til at tage imod varen.

Klik, køb og læs mere her >>

.

Luksus legehus og legetårn med både sandkasse og rutsjebane – 4,00 m højt

Her præsenteres et stort og flot legehus og legetårn med rutsjebane i fyrretræ fra Hy-Land .

Udkigstårnet gør, at dine børn kan holde udkig rundt i haven og rundt i omgivelserne, og det indbyder til mange sjove lege. Legehuset og legetårnet er bygget i robust træ med en tilhørende stige i NTR-A trykimprægneret fyrretræ og metaldelene i legetårnet er fremstillet i rustfrit stål. Dertil er der en rustjebane med mulighed for sjov og spas samt en hurtig exit.

Klik, køb og læs mere her >>

Nedenunder legehuset og legetårnet medfølger en sandkasse, som er perfekt til at lege, bygge og grave et væld af elementer, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Børnene kan kreere et væld af figurer, landskaber og veje, men sandkassen er også god til at skjule en hemmelig skat til børnefødselsdagen. Denne legeplads kan motivere et væld af sjove lege og ideel til enhver have med børn. Klik, køb og læs mere her >>

Størrelse: Legehusets og legetårnets mål er 4,0 m i bredden x 1,9 m i dybden og 4,0 m i højden.

Materiale: Legehuset og legetårnet er produceret i stærkt og robust NTR-A trykimprægneret fyrretræ. Metaldelene i legetårnet er produceret i rustfrit stål.

Samle huset: Legehuset og legetårnet er klar til at kunne samles, så snart du modtager det. Der medfølger en logbog,  møtrikbeskyttere, skridsikre klatresten, beslag til fastgørelse af fundament, beslag og tilhørende værktøj, vaterpas, bor samt afstandsværktøj og monteringsbeslag til rutsjebanen.

Efter levering skal du udelukkende samle delene, og så er legehuset og legetårnet klar. Det estimeres at tage ca. 5 timer for 2 personer at samle huset.

Dertil følger beslag til fastgørelse af selve fundamentet og tilhørende værktøj. Samt vaterpas og bor og afstandsværktøj.

Bemærk at der IKKE medfølger: Frankringsbeslag med følger ikke, da disse afhænger af underlaget. Der skal nemlig ikke anvendes forankringsbeslag på hhv. fliser eller asfalt. Forankringsbeslag kan dog nemt tilkøbes, hvis I ønsker at legetårnet skal stå på græs eller lignende blødt underlag. Der skal bruges samlet 5 sæt forankringsbeslag til dette legetårn og denne legeplads.

Anbefalet alder: børn fra 3 til 12 år.

Klik, køb og læs mere og se alle fotos i større format her >>

Bemærk:  Denne legeplads og dette legetårn er kun til anvendelse udenfor hjemmet. Der bør altid være opsyn fra en eller flere voksne på alle tidspunkter. Legehuset og legetårnet er ikke egnet til børn under 3 år og under 36 måneder.

.

Kæmpe legeplads med 2 platforme/legehuse, klatrevægge, klatrenet, rutsjebane og gyngemodul fra Hy-Land – Godkendt til off. brug

Denne store legeplads fra Hy-Land er godkendt til offentlig brug. Denne legeplads leveres med moduler som legehuse med trætag, klatrevægge og klatrenet. Dertil leveres rutsjebane og et gyngemodul med to gynger.

Klik, køb og læs mere og se alle fotos i større format her >>

Med dette enorme legetårn er der sikret hygge og god leg udenfor. En legeplads fra Hy-Land er robust og består af stærke trækonstruktioner, som holder i mange år. Legepladsen er sammensat af galvaniseret stål og træelementer.

Legepladsen er målrettet børn i alderen fra 3 til 12 år, og dette modul kan underholde op til 9 legende børn på samme tid. Dette kæmpe modul er godkendt til offentlige legepladser og netop på den baggrund kan dette store modul opstilles på hhv. daginstitutioner, skolegårde, campingpladser, boligforeninger samt private bebyggelser.

Klik, køb og læs mere og se alle fotos i større format her >>

Standarder: Teknisk er dette modul typegodkendt af TÜV Rheinland i Tyskland og legepladsen er godkendt efter den europæiske standard “EN 1176”, der gør det tilladt at opsætte og anvende på offentlige

I denne kæmpe Hy-Land legeplads får du følgende moduler med: 

  • 3 meter lang Rutsjebane.
  • Èt gyngemodul med 2 gynger (grønne).
  • 2 x klatrevægge.
  • 2 x klatrenet.
  • 2 x platforme med trætag.

Træet er NTR-A trykimprægneret fyrretræ og alle metaldele er fremstillet i pulverlakeret og rustfrit stål.

Størrelse:  Stolperne er  9 x 9 cm og  brædderne er 2,2 x 14,5 cm.

Intallation: Legepladsen har et sikkerhedsareal på ca. 110 m2 og en højde på 1,5 meter. Legepladsen kan monteres på mellem 17 til 20 timer, hvis der er 2 mennesker der installlerer legepladsen sammen med det rette udstyr.

Til denne legeplads medfølger monteringsvejledning, møtrikbeskyttere, skridsikre klatresten.

Dertil følger beslag til fastgørelse af selve fundamentet og tilhørende værktøj. Samt vaterpas og bor og afstandsværktøj. Endelig følger der monteringsbeslag med til rutsjeebanen, så I nemt kan montere hele legepladsen.

Bemærk at der IKKE medfølger: Frankringsbeslag med følger ikke, da disse afhænger af underlaget. Der skal nemlig ikke anvendes forankringsbeslag på hhv. fliser eller asfalt. Forankringsbeslag kan dog nemt tilkøbes, hvis I ønsker at legetårnet skal stå på græs eller lignende blødt underlag. Der skal bruges samlet 5 sæt forankringsbeslag til dette legetårn og denne legeplads.

Klik, køb og læs mere og se alle fotos i større format her >>

Bemærk:  Denne legeplads og dette legetårn er kun til anvendelse udenfor hjemmet. Der bør altid være opsyn fra en eller flere voksne på alle tidspunkter. Legehuset og legetårnet er ikke egnet til børn under 3 år og under 36 måneder.

.

Klik og se mange flere legehuse her >>

Klik og se mange flere legepladser her >>

.