Genopladelige batterier og traditionelle batterier – Se udvalget og køb batterier her

Køb genopladelige batterier samt traditionelle batterier og ladestationer her. Se udvalget af både batterier, der kan genoplades og traditionelle batterier herunder. Der præsenteres også ladestationer til de batterier, der kan genoplades. Husk, at det KUN er batterier, der er købt som genopladelige batterier, der må genoplades.

Sådan regnes kapaciteten af dine batterier

For at regne den totale kapacitet af dine batterier, så skal du gange spændingen i volt sammen med kapaciteten i mAh, så fås enheden miliwatt-timer. Eks. batterier med en spænding på 1,2 volt og en kapacitet på 2000 mAh, har en samlet kapacitet på 1,2 x 2000 = 2400 mWh ~ miliwatt-timer.

.

Genopladelige batterier AAA Recyko batterier 950mAh eller 650mAh

Mangler du AAA-batterier til dine elektroniske apparater og devices derhjemme, hvorfor så ikke vælge batterier der kan genoplades og støt miljøet. Det er dejlig nemt med genopladelige batterier, som blot kan genoplades og anvendes igen.

Herunder præsenteres AAA batterier som kan genoplades i to typer med en spænding på 1,2 volt og en kapacitet på hhv. 650 mAh eller 950 mAh. Dvs. batterierne til højre nedenfor på 950 mAh har den største batterikapacitet på 1,2 * 950 = 1140 milliwatttimer, og de har derfor den længste batteritid.

Klik, køb og læs mere om de genopladelige batterier her >>

.

Genopladelige batterier AAA – Klik, køb og se udvalget af disse batterier her >>

.

Genopladelige batterier AA + Ladestation

Mangler du nye AA batterier, som kan genoplades til dine elektroniske apparater og devices derhjemme, hvorfor så ikke vælge batterier der kan genoplades? Og gør det nemt for jer alle derhjemme og anvend batterierne igen og igen.

Herunder præsenteres genopladelige batteriopladninger til 8 stk. AA-batterier i en pakke med hurtig opladning på hhv.: – 2100 mAh AA-batteri oplades på ca. 120 min.

. Batterikapaciteten for disse AA batterier kan regnes til 1,2 * 2100 = 2520 milliwatttimer.

Den oplader som følger med kan oplade AA batterier, men der kan også købes øvrige opladere til AAA-batterier o.lign. Klik herunder og læs mere:

Klik, køb og læs mere om de genopladelige batterier og ladestation og Powerbank her >>

Klik, køb og læs mere om disse batterier, ladestation og Powerbank her >>

.

Genopladelige batterier AA Recyko batterier 2600mAh, 2000mAh eller 1300mAh

Mangler du AA-batterier til dine elektroniske apparater og devices derhjemme, hvorfor så ikke vælge de genopladelige batterier og støt miljøet. Det er dejlig nemt med genopladelige batterier, som blot kan genoplades og anvendes igen.

Herunder præsenteres AA batterier som kan genoplades i tre typer med en kapacitet på hhv. 1300 mAh, 2000 mAh eller 2600 mAh. Dvs. batterierne til venstre nedenfor på 2600 mAh har den største batterikapacitet på 1,2 * 2600 = 3120 milliwatttimer, og de har derfor den længste batteritid. De genopladelige batterier leveres med en kapacitet på helt op til 2000 og/eller 2600 mAh.

Klik, køb og læs mere om de genopladelige batterier her >>

.

Genopladelige batterier AA – Klik, køb og se udvalget af disse batterier her >>

.

Køb batterier – Klik og se mange flere batterier her

Fandt du ikke de batterier du søgte, så klik herunder, hvor der er op imod hundrede forskellige slags batterier, opladere, powerbanks, så du kan medbringe strøm til alle jeres elektroniske devices. Der er også batterier til dit ur, digitalkamera, høreapparat, golfvogn, mobiltelefon og meget andet.

Klik og se hele udvalget af batterier her >>