Bedste gynger og gyngestativer – Legetøj til haven og legepladsen derhjemme

Gynger og gyngestativer er virkelig gode udendørs legeredskaber til børn og alle deres venner og veninder. De er perfekte til både store legeaftaler, fødselsdagen og hygge derhjemme i weekenden og i ferier. Samlet bringer gynger og gyngestativer naturligt en masse glæde og leg ind i baghaven derhjemme til de kære børn.

Herunder præsenteres en serie af simple samt de mere fuldendte løsninger indenfor gynger og gyngestativer. Der er også enkelte produkter, af gynger og gyngestativer herunder, der er FSC-certificeret. FSC-mærkningen er din sikkerhed for, at planteliv og dyr bliver beskyttet. Enkelte øvrige virksomheder herunder anvender ISO 14001 miljøcertificeringen, hvilket initierer at disse virksomheder er forpligtet til at føre en miljøpolitik.

Gynger og gyngestativer til haven

Gynger og gyngestativer kan fås i et væld af farver, typer og varianter, eks. med én, to eller tre gynger, dertil kan der købes gyngestativer med et setup, der matcher en god legeplads, med klatrereb, klatrestativ, rutchebaner og meget mere. Vi præsenterer her en serie af forskellige modeller med gynger og gyngestativer med masser af ekstra tilbehør til børnene.

Plum gynger og gyngestativ med 2 gynger i cedertræ

Dette gyngestativ indeholder to gynger og er produceret og bygget i stærkt cedertræ fra Plum.

Gyngestativet har en profil på tværs, der styrker selve rammen omkring gyngerne og gyngestativet. Dertil er cedertræet FSC-mærket*.

Gynger og gyngestativ er rigtig fint til at motivere dine børn til leg og dertil får de også motion, når de knokler rundt på gyngerne.

Praktisk anbefales disse gynger og gyngestativer til børn, der er mellem 3 og 10 år gamle. Dertil må børn på dette gyngestativ maksimalt have en samlet vægt på ca. 50 kg. Gynger og gyngestativer anbefales ikke til børn og babyer, der er yngre end 36 måneder gamle. Klik, køb og læs mere her >>

Gode råd til montering og mål og inventar 

Når du køber disse gynger og gyngestativer, så medfølger der to gynger. Desuden kan vi oplyse at producenten skriver, at der medfølger 12 måneders garanti mod insektangreb af træet samt råd. Gynger og gyngestativer leveres med med en monteringsvejledning samt klargjorte huller, så et er nemt at samle. Det tager omkring 1 times tid +/- 20 minutter at samle disse gynger og dette gyngestativ for to voksne. Til selve monteringen af stativet, så medfølger der jordankre, der kan anvendes til at få støbt benene på gyngestativet godt ned i jorden, så det kan monteres solidt og står godt fast.

Mål: 2,24 m langt x 1,62 m bredt x 2,22 m. højt.

Når disse gynger og gyngestativer monteres, så sørg for at der er en sikkerhedszone bagved og foran gyngerne og gyngestativet på 2 meter. Dernæst er det vigtigt altid at holde opsyn med legende børn, så der ikke sker uventede ulykker. Personligt sætter jeg mig ofte tæt på i haven med en god kop kaffe, eller en kande frisk isvand, mens de små leger på gyngerne.

.

.* En FSC-mærkning er din sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet. FSC-mærkningen af træ er også din sikkerhed for, at de folk der arbejder i skoven, anvender ordenligt sikkerhedsudstyr, samt din sikkerhed for at de folk, der arbejder med at fælde træer er ordentligt uddannede og deres arbejdsgiver har pligt til at forbedre de sociale og økonomiske forhold.

FSC-mærket sikre desuden, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Kilde: dk.fsc.org.

.

Luksus gynger og gyngestativ med 2 gynger og en træklatrevæg fra Hörby Bruk

Her præsenteres luksus gynger og et gyngestativ med 2 gynger og en stor klatrevæg af træ og et klatrenet.

Dette store og kreative gyngestativ er produceret af “Hörby Bruk“, som er en Svensk familievirksomhed, som er kendt for deres kvalitet siden år 1920. “Hörby Bruk” er ISO9001 certificeret, og dertil har virksomheden en ISO14001 miljøcertificering.

Træet er lavet af trykimprægneret træ med svejsede beslag på ben og knudepunkter. Der følger to gynger, klatrenet og klatrevæg med i købet. Dertil sendes et forankringsæt med til montering af gyngestativet. Husk at der pladsmæssigt kræves 2,95 x 1,90 m. plads i haven for at have disse gynger og gyngestativ stående.

Et godt bud er at det tager et par timer at samle disse gynger og elementer i gyngestativet for to voksne.

Mål: 2,95 m langt x 0,80 m i bredden/diameter mellem træbjælker og ben x 2,00 m. i højden.

Klik, køb og læs mere >>

.

Luksus gynger og gyngestativ med stort klatrenet fra Hörby Bruk

Her præsenteres luksus gynger og gyngestativ med 2 gynger med et tilhørende kraftigt klatrenet til at klatre i. Dertil følger de meget praktiske “stive” trin til at kravle op eller ned på klatrevæggen.

Dette store og kreative gyngestativ er ligeledes produceret af “Hörby Bruk“, som er en Svensk familievirksomhed, som er kendt for deres kvalitet siden år 1920. “Hörby Bruk” er ISO9001 certificeret, og dertil har virksomheden en ISO14001 miljøcertificering.

Trærammen er produceret af trykimprægneret træ med svejsede beslag på ben og knudepunkter. Dertil følger der 2 gynger og et klatrenet med i købet sammen med et forankringssæt til at montere gynger og gyngestativ. Når disse gynger og gyngestativ skal monteres, så kræver der ca. 2,95 x 1,90 meter plads i haven. Dertil tager det ca. et par timer at samle for to voksne.

Mål: 2,95 m i længden x 0,80 m i bredden/diameter x 2,00 m. i højden.

Klik, køb og læs mere >>

.

Højt luksus gyngestativ med klatereb og 2 gynger fra Hörby Bruk

Disse 2 lukseriøse gynger og gyngestativ med klatereb er ligeledes produceret af den svenske familievirksomhed “Hörby Bruk“, der er beliggende i Sverige, og som er kendt for deres kvalitet siden år 1920. “Hörby Bruk” er ISO9001 certificeret, og dertil har virksomheden en ISO14001 miljøcertificering.

Træet består af trykimprægneret træ med svejsede beslag på hhv. ben og knudepunkter for at samle træbjælkerne i solide stålrammer. Gyngerne og klatrerebet følger med i prisen, og dertil får du et forankringsæt med, der gør det enkelt at montere stativet i jorden. Der skal anvendes 2,95 x 1,90 m. plads i haven. Det tager ca. et par timer at samle for to voksne.

Mål: 2,95 m i længden x 0,80 m i bredde/diameter mellem ben og træbjælker:  x 2,50 m. i højden.

Klik, køb og læs mere >>

.

Luksus gynger og gyngestativ med rutsjebane fra Hörby Bruk

Disse gynger og gyngestativ med 2 gynger og en rutsjebane er ligeledes produceret af den svenske familievirksomhed “Hörby Bruk“, der er beliggende i Sverige, og som er kendt for deres kvalitet siden år 1920. “Hörby Bruk” er ISO9001 certificeret, og dertil har virksomheden en ISO14001 miljøcertificering.

Træet består også af trykimprægneret træ med svejsede beslag på ben og knudepunkter til at samle de store træbjælker solidt i stål. Både gynger og rutchebanen følger med i prisen. Dertil følger et praktisk forankringssæt til at montere gyngestativet.

Samlet kræves der 2,95 x 1,90 m. plads i haven for at have disse gynger og gyngestativ stående. Når alt er leveret, så tager det et par timer at samle for to voksne.

Mål: 2,95 m i længden x 0,80 m i bredden/diameter mellem ben og træbjælker x 2,00 m. i højden.

Klik, køb og læs mere >>

.

Stort gyngestativ med 3 gynger fra Hörby Bruk

Disse lukseriøse gynger og gyngestativ med 2 gynger og rutsjebane er ligeledes produceret af den svenske familievirksomhed “Hörby Bruk“, der er beliggende i Sverige, og som er kendt for deres kvalitet siden år 1920. “Hörby Bruk” er ISO9001 certificeret, og dertil har virksomheden en ISO14001 miljøcertificering.

Træet i denne træramme består af trykimprægneret træ med fine svejsede beslag på både ben og knudepunkter. Alle tre gynger følger med i prisen. Dertil får du et forankringsæt med til montering af stativet solidt i jorden. Der kræves der 2,15 x 1,90 m. plads i din have for at have dette stående. Det tager omkring et par timer at samle og montere disse gynger og gyngestativ for to voksne.

Mål: 2,15 m i længden x 0,80 m i bredden/diameter mellem ben og træbjælker x 2,00 m. i højden.

Klik, køb og læs mere >>


.

Her vises de mange gynger og gyngestativet med hele 3 gynger og plads til op til 4 børn.

Klik, køb og læs mere >>

.


.

Se flere gynger og gyngestativer samt meget andet legetøj til børn hos Only4kids >>
.

..

Se det store udvalg af gynger og gyngestativer med rutchebaner o.lign. til din have her >>

.